Werkwijze

Werkwijze

Een duidelijk proces.
Bij Van Oossanen Dronten kunt op een professionele werkwijze rekenen. Deze bestaat altijd uit minimaal de volgende stappen:  Kennismaking  ~  Uitvoering  ~  Garantie

Indien u interesse heeft en benieuwd bent naar een passende en scherpe offerte, kunnen wij geheel vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen op papier te zetten.

Kennismaking: Om een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te verkrijgen van uw wensen, is een degelijke voorbereiding nodig. Persoonlijk komen we bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te overleggen. Het is belangrijk dat u als opdrachtgever een goed en betrouwbaar advies krijgt, waar u een goed gevoel aan over houdt. Wij streven ernaar een offerte binnen een week na het kennismakingsbezoek klaar te hebben, waarbij uiteraard altijd nog de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen of aanpassingen te maken.
Voor het maken van een tuinontwerp hebben wij, afhankelijk van uw wensen, een week tot 3 weken nodig. 

Uitvoering: Nadat akkoord voor het project is gegeven, maken we een afspraak met u wanneer de werkzaamheden van start kunnen gaan. Dit gebeurt altijd in goed overleg. Ook tijdens de uitvoering is er ruimte voor overleg.

Garantie: Nadat de werkzaamheden zijn afgerond, kijken wij samen met u of alles naar wens is of dat er nog iets aangepast moet worden. Indien er na verloop van tijd toch afwijkingen ontstaan waarvan u de indruk heeft dat deze aangepast dienen te worden, dan komen we bij u langs om deze te verhelpen. De garantietermijn bedraagt zes maanden.