Let op: deze week is onze Showtuin op dinsdag, woensdag en donderdag enkel op afspraak geopend. Vrijdag en zaterdag gelden de reguliere openingstijden.

Tuinmaterialen

Andere diensten

Hulp of inspiratie?

Neem contact met ons op, maak een afspraak en laat u inspireren!

Tuinmaterialen

Terras & Trends De mooiste tuinmaterialen voor uw tuin. In onze showtuin vind u volop inspiratie voor het realiseren van uw droomtuin. Verschillende soorten en maten terrastegels, klinkers, muur- en stapel-elementen, grind, split en overige (half) verhardingen. En niet te vergeten ons assortiment tuinverlichting. Kortom, alles om van  uw tuin uw droomtuin te maken.

Bekijk onze catalogus of kom langs voor meer inspiratie, een tuinschets of advies.

InLite tuinverlichting: De vaak vergeten dimensie in tuinaanleg. Door een goed uitgewerkt verlichtingsplan toe te passen komt de tuin ook in de avonden tot leven. Tuinverlichting dient vaak twee doelen: het creëren van sfeer en het functioneel verlichten van bijvoorbeeld een looppad of oprit.

“Hoge bomen vangen veel… licht!” Met het gebruik van de juiste armaturen kan er heel goed diepte worden gecreëerd in een tuin. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van een boom met krachtige spots. Door het aanbrengen van verlichting op verschillende hoogtes is in het donker de ruimte van de tuin goed te zien. Van grondspots in de bestrating of vlonder tot mooie “up-down” armaturen aan een overkapping, woning of schutting.

Gaat er al een lampje branden…?